18 Απριλίου 2024 / 8:08 μμ
18 Απριλίου 2024 / 8:08 μμ

Η σοκαριστική φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ναμ λίγο πριν πεθάνει!

από fimotro

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η φωτογραφία-σοκ του ετεροθαλή αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ναμ, λίγη ώρα προτού αφήσει την τελευταία του πνοή και αφότου έχει δηλητηριαστεί.

Ο ίδιος μάλιστα, ζαλισμένος και υποφέροντας από τους πόνους, έλεγε στους διασώστες στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ότι κάποιος τον ψέκασε με χημικό. Λίγη ώρα αργότερα, άφηνε την τελευταία του πνοή, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπως γράφει η Daily Mail.

Τα δυτικά ΜΜΕ έριξαν αμέσως το βάρος της ευθύνης στην Πιονγκγιάνγκ, με τους Νοτιοκορεάτες πράκτορες να υποστηρίζουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν σκότωσε τον αδερφό του, γιατί είναι… παρανοϊκός.

Το κίνητρο της δολοφονίας, ωστόσο, παραμένει άγνωστο. Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν ετοίμαζε μια… εξόριστη κυβέρνηση, που θα ήταν έτοιμη να διαδεχθεί τον ετεροθαλή αδερφό του. Άλλες θεωρίες θέλουν τη δολοφονία να σχετίζεται με τα προβλήματα που είχε ο Ναμ με τον τζόγο και τα χρέη του.

Η αστυνομία της Μαλαισίας, που συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση, συνέλαβε και έναν τέταρτο ύποπτο, ενώ αναζητά άλλους τρεις άνδρες, που πιστεύεται ότι είναι Βορειοκορεάτες πράκτορες. Οι φωτογραφίες τους, μάλιστα, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, καθώς πιστεύεται ότι βρίσκονταν σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας του Ναμ, στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, και παρατηρούσαν τα δραματικά τεκταινόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα