25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας δείπνησε με τον Τραμπ χωρίς να του μιλήσει στα αγγλικά!

από fimotro

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ διευκρίνισε πως δεν ειπώθηκε κουβέντα μεταξύ του ιδίου και της Ακί Αμπέ, καθώς η ίδια δεν ήξερε καθόλου αγγλικά.

«Σε δείπνο μετά το τέλος συνεδρίου στο Αμβούργο κάθισα δίπλα στην πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας, της οποίας ο άνδρας θεωρώ πως είναι τρομερός όπως και αυτή… αν και δεν μιλάει Αγγλικά», ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ ισχυρίστηκε πως η Αμπέ όχι μόνο δεν τον καταλάβαινε, αλλά δεν μπορούσε καν να πει «Γεια» στα Αγγλικά, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί κάπως αμήχανα το δείπνο, το οποίο κράτησε και σχεδόν δύο ώρες».

«Έτσι κάθισα εκεί, αλλά (ευτυχώς) υπήρχε ένας διερμηνέας για τα Ιαπωνικά, αλλιώς θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα», ανέφερε ο Τραμπ, ο οποίος κατέληξε πως είχε ένα ευχάριστο απόγευμα μαζί τους και πως η Αμπέ είναι μία καταπληκτική γυναίκα.

Ωστόσο, ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως η Αμπέ όχι μόνο γνωρίζει τέλεια Αγγλικά, αλλά και ότι το έκανε αυτό προκειμένου να αποφύγει να μιλήσει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Με τα Βρετανικά μέσα να «οργιάζουν» πως η Αμπέ είπε ψέματα για τον αποφύγει, παρ΄όλο που υπήρχε διερμηνέας, όπως ήταν φυσικό το Twitter πήρε για ακόμη μία φορά φωτιά.

Πολλοί ανέφεραν πως η Αμπέ κατάφερε να ξεγελάσει τον Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντας της συγχαρητήρια για τον… ρόλο της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα