16 Απριλίου 2024 / 10:38 μμ
16 Απριλίου 2024 / 10:38 μμ

Η πλέον κρίσιμη Τετάρτη!

από fimotro

Βρεθήκαμε αισίως στον δεύτερο γύρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί που αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεχωρίζουν το ποιες ομάδες θα πάνε που. Ποιες θα πάνε στη φάση των “16”, ποιες θα “υποβαθμιστούν” στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα συνεχίσουν να παίζουν Ευρώπη και φυσικές ποιες θα πάνε… σπίτι τους! Παραδοσιακά η τέταρτη αγωνιστική είναι η πλέον κρίσιμη των ομίλων και η συγκεκριμένη Τετάρτη, αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία!

Ενημερώθηκες; Έρχονται Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος και στη χώρα μας!

Την Τρίτη είχαμε δράση στους τέσσερις πρώτους ομίλους (1-4), την Τετάρτη πάμε στους υπόλοιπους (5-8). Με μια πρώτη ανάνγωση στο πρόγραμμα, “κυκλώνει” κανείς δυο ματς. Και τα κυκλώνει καλά.

Για τον 6ο όμιλο, η Νάπολι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Άγγλοι πέτυχαν το “3 στα 3” με τη νίκη τους επί των Ιταλών μέσα στο “Έτιχαντ” και τώρα καλούνται να πάνε στην πόλη της “Μαφίας” για να σιγουρέψουν και την πρώτη θέση. Οριακή νίκη ήταν η πρώτη με τους “παρτενοπέι” ίσως να μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο από το 2-1 και τις εντυπώσεις. Τώρα, η ανάγκη νίκης είναι επιτακτική καθώς σε διαφορετική περίπτωση μένουν με το “ενάμιση πόδι” εκτός συνέχειας.

Στον 8ο όμιλο, γίνεται ίσως το ματς της ημέρας μεταξύ της Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ματς του “Σ. Μπερναμπέου” η Τότεναμ πήρε το 1-1 και μπορεί με νίκη να βγει πρώτη στον όμιλο. Η Ρεάλ βιώνει μια κρίση, ειδικά εντός Ισπανίας με τις συνεχόεμενες γκέλες και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μια νίκη στην Αγγλία σίγουρα θ΄άλλαζε το κλίμα για τη “βασίλισσα”.

Ο πιο ενδιαφέρον όμιλος γι’ αυτή τη μέρα, ίσως είναι ο έβδομος. Εκεί που η Μπεσίκτας με το “3 στα 3” πήρε ένα σοβαρό προβάδισμα, αλλά ακόμα έχει δρόμο η υπόθεση. Οι Τούρκοι υποδέχονται τη Μονακό την οποία και κέρδισαν με 1-2 στο Πριγκηπάτο. Οι Γάλλοι χρειάζονται άμεσα βαθμούς για να μην αποχαιρετίσουν πρόωρα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό το ματς θα γίνει νωρίτερα απ’ όλα (19:00). Στο άλλο παιχνίδι, η Πόρτο υποδέχεται τη Λειψία. Οριακή νίκη για τους Γερμανούς στο πρώτο ματς, σίγουρα θέλουν να πάρουν εκδίκηση οι “δράκοι” που είναι στο -1 από τους “ταύρους”.

Για τον 5ο όμιλο, η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί τη Μάριμπορ και η Σεβίλλη την Σπάρτακ Μόσχας. Οριακή βαθμολογία (από Λίβερπουλ και Σπάρτακ και 4 η Σεβίλλη). Οι Άγγλοι θα έχουν εύκολο -λογικά- έργο απέναντι στη Μάριμπορ, στο άλλο ματς όμως θα γίνει πραγματική μάχη! Λίγο το ντεφορμάρισμα της Σεβίλλης που οδηγεί τους αντιπάλους στο να πιστέψουν ότι μπορεί να την κερδίσουν, λίγο το 5-1 του πρώτου ματς που φαίνεται να έχει πεισμώσει τους Ισπανούς για εκδίκηση, μας κάνουν να ονειρευόμαστε ωραία πράγματα!

Τελευταία αφήσαμε δυο ματς, από τους ομίλους 6 και 8. Για τον 6ο όμιλο, η Σαχτάρ υποδέχεται τη Φέγενορντ. Μεγάλο φαβορί οι Ουκρανοί, αφού οι πρωταθλητές Ολλανδίας έχουν αποδειχτεί κατώτεροι των περιστάσεων ως τώρα. Γι’ αυτό και βλέπουμε κάτι 1.40 στον άσσο. Με νίκη της Σαχτάρ και μη νίκη της Νάπολι, τελειώνει το θέμα “πρόκριση” για τον όμιλο αυτό.

Για τον 8ο όμιλο, η Μπορούσια υποδέχεται στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” τον ΑΠΟΕΛ. Οι Γερμανοί έχουν απογοητεύσει με το μόλις ένα πόντο στους πρώτους 3 αγώνες και σίγουρα χρειάζονται νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση για να πάρουν λίγο ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Λέτε να κάνει κανα θαύμα ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη και να αφήσει εκτός την σπουδαία Ντόρτμουντ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα