28 Μαρτίου 2024 / 11:41 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:41 μμ

Η Ντόρτμουντ έδιωξε τον παρτενέρ του Παπασταθόπουλου

από fimotro

Ο Ματίας Γκίντερ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μετά από τρία χρόνια στην Ντόρτμουντ και η Μπορούσια τον πούλησε στην Γκλάντμπαχ.

Μετά από τρία χρόνια υπομονής, η Ντόρτμουντ αποφάσισε ότι ο Ματίας Γκίντερ δεν θα δικαιώσει τις αρχικές προσδοκίες και αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί και να τον πουλήσει στην Γκλάντμπαχ.

Ο 23χρονος Γερμανός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2014 από τη Φράιμπουργκ έναντι 10.000.000 ευρώ και ως το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας όσον αφορά στην άμυνα.

Παρ’ όλα αυτά, στις τρεις σεζόν στη Βεστφαλία, η απόδοσή του ήταν απογοητευτική. Μετά από την περσινή πώληση του Ματς Χούμελς, πήρε φανέλα βασικού δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αλλά όχι μόνο δεν αξιοποίησε την ευκαιρία, κόστισε και αρκετούς βαθμούς από λάθη του.

Ο Τόμας Τούχελ τον χρησιμοποίησε ακόμα και σε ρόλο ακραίου μπακ ή αμυντικού μέσου, ωστόσο ο Γκίντερ δεν κατάφερε να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις κι έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου πήραν την απόφαση, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να τον “ξεφορτωθούν”.

Η Γκλάντμπαχ πήρε το ρίσκο και δαπάνησε 17.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της για τέσσερα χρόνια τον 14 φορές διεθνή Γερμανό αμυντικό. Ο Γκίντερ έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των “πουλαριών”, ξεπερνώντας τα 15.000.000 ευρώ που είχε δαπανήσει ένα καλοκαίρι νωρίτερα για τον Κρίστοφ Κράμερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα