20 Απριλίου 2024 / 1:52 μμ
20 Απριλίου 2024 / 1:52 μμ

Η Μπαλτά επέστρεψε στον Ολυμπιακό

από fimotro

Η 30χρονη πλέι-μέικερ, Ανθή Μπαλτά, επέστρεψε στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ύστερα από τον δανεισμό της στον Αθηναϊκό: “Nα κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη”.

Ύστερα από τον μονοετή δανεισμό της στον Αθηναϊκό, η 30χρονη πλέι-μέικερ, Ανθή Μπαλτά, επέστρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες. Στις δηλώσεις της επεσήμανε πως στόχος της ήταν να γυρίσει στους “ερυθρόλευκους” και τόνισε πως θέλει να βοηθήσει ώστε οι πρωταθλητές να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την επανένταξη της Ανθής Μπαλτά στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού της στον Αθηναϊκό.

Η Ανθή Μπαλτά δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω. Έφυγα ένα χρόνο δανεική, είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα που αγαπάω και υποστηρίζω, στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Κακά τα ψέματα ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι σκαλοπάτια ανώτερος από τις υπόλοιπες ομάδες. Υπάρχουν δύο πρωταθλήματα, το ένα που θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός μαζί με το κύπελλο και άλλο ένα που θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρωπαϊκή της πορεία σε σχέση με πέρσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα