28 Μαρτίου 2024 / 11:36 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:36 πμ

Η Μαρία Χούκλη αποχωρεί, ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται στον ΑΝΤ1

από fimotro

Μπορεί ακόμα να μην έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, όμως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, παίρνοντας τη θέση της Μαρίας Χούκλη.

Η ίδια είχε δηλώσει πως θέλει να κλείσει αυτός ο κύκλος της καριέρας της, όμως, λέγεται πως η δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση του καναλιού χειρίστηκε το όλο θέμα.

Έτσι, χθες Τετάρτη 11 Ιανουαρίου φέρεται να δήλωσε πως δεν ξαναγυρνάει στο δελτίο ειδήσεων, ενώ χαιρέτησε μόνο τους συναδέλφους της πίσω από τις κάμερες κι όχι τη διοίκηση, ώστε να δείξει την ενόχλησή της.

Τη θέση της -μέχρι να αναλάβει ο Νίκος Χατζηνικολάου- λέγεται ότι θα πάρει η Μαρία Σαράφογλου, η οποία θα παραδώσει στη συνέχεια τη σκυτάλη.

Μάλιστα, στο προφίλ της στο Facebook και η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε τα παρακάτω που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το όλο θέμα:

«Καλημέρα παίδες! Πιστεύω πως χθες βράδυ η Μαρία Χούκλη είπε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στον ANT1. Το έγραψα και στο Μέχρι Κεραίας, χθες. Είναι κυρία, δεν είναι τρικολόρε… εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης του ερχομού του Χατζηνικολαου στο κανάλι!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα