28 Μαρτίου 2024 / 3:49 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:49 μμ

“Η Μαντλίν είναι νεκρή, δεν έχει απαχθεί”, λέει ειδικός από τις ΗΠΑ

από fimotro

engine.feed.grΠεπεισμένη ότι η μικρή Μαντλίν Μακάν είναι νεκρή εμφανίζεται ειδική ερευνήτρια από τις ΗΠΑ, που σε συνέντευξή της εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον της Σκότλαντ Γιάρντ επειδή ξοδεύει χρήματα για τον εντοπισμό ενός παιδιού που «δεν έχει απαχθεί».  Η Πατ Μπράουν, που ανέλυσε την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν και έγραψε βιβλίο για αυτήν, δήλωσε στο αυστραλιανό δίκτυο news.au.com ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν το σενάριο της απαγωγής.
Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από θέρετρο στην Praia da Luz της Πορτογαλίας, το 2007 σε ηλικία τριών ετών.
«Η Μαντλίν είναι νεκρή» είπε η κ. Μπράουν, και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδεύονται όλα αυτά τα χρήματα καθώς δεν μπορούν να ξαναφέρουν στη ζωή ένα παιδί».
«Η Μαντλίν Μακάν είναι νεκρή, δεν έχει απαχθεί» -Η ειδικός Πατ Μπράουν
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι όταν δημιουργούσε το προφίλ της υπόθεσης αυτής δεν μπορούσε να εντοπίσει στοιχεία που να συνηγορούν στο ότι το παιδί απήχθη.
«Μια απαγωγή είναι μάλλον απίθανη όπως φαίνεται από τον χρόνο, τα πειστήρια που εντοπίστηκαν στο σημείο αλλά και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά με το πέρασμα του χρόνου» είπε η ειδικός.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι το παιδί να σκοτώθηκε σε κάποιο ατύχημα και στη συνέχεια να έγιναν προσπάθειες να συγκαλυφθεί ο θάνατός του.
«Πιστεύω ότι το πτώμα της μεταφέρθηκε σε κάποια ερημική τοποθεσία και δεν θα βρεθεί ποτέ» απάντησε η κ. Μπράουν, ερωτηθείσα σχετικά.
Η συνέντευξη αυτή έρχεται κατά την συμπλήρωση 10 ετών από την εξαφάνιση της Μαντλίν και μερικές μόλις ημέρες αφότου η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκαν 85.000 λίρες για να συνεχιστεί η αναζήτηση για έξι ακόμη μήνες.
Η Κέιτ και ο Τζέρι Μακάν εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το παιδί τους είναι ζωντανό και δεν έχουν σταματήσει στιγμή να την αναζητούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα