29 Μαρτίου 2024 / 2:55 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:55 πμ

Η Λεβερκούζεν ξανάρχεται για Ρέτσο

από fimotro

Την Τετάρτη, άνθρωπος της Λεβερκούζεν θα βρίσκεται στο “Καραϊσκάκη”, όχι για να τσεκάρει πάλι τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους “ερυθρόλευκους”, όπως λένε στη Γερμανία

Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί έως την Τετάρτη (2/8), ως προς το μεταγραφικό μέτωπο. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρος: να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση με την Παρτίζαν και μετά θα δούμε τι θα γίνει ενόψει των πλέι οφ του Champions League, τόσο στο κομμάτι της ενίσχυσης, όσο και στο κομμάτι των αποχωρήσεων.

Παρόλα αυτά, στη Γερμανία επιβεβαίωναν το βράδυ του Σαββάτου (29/7) ότι ο Ρέτσος έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Λεβερκούζεν. Το γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό ότι η Μπάγερ έχει στείλει αρκετές φορές “κατασκόπους” στην Ελλάδα για να τσεκάρει τον 19χρονο στόπερ και έχει έναν ολοκληρωμένο φάκελο.

Η είδηση, όμως, είναι ότι η Λεβερκούζεν έρχεται αποφασισμένη μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσει έναν κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό. Ακούγεται ότι θα είναι και την Τετάρτη (2/8) στη ρεβάνς με την Παρτίζαν. Ωστόσο, όπως σημειώσαμε και παραπάνω, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για το ματς με τους Σέρβους.

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει από την Πέμπτη. Στο Λεβερκούζεν, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι θα έρθει άνθρωπος της γερμανικής ομάδας για να ξεκινήσει συζητήσεις με τους “ερυθρόλευκους”.

Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι γνωστές. Κάτω από 15-16 εκατομμύρια ευρώ, δεν πρόκειται να κάτσουν στη διοίκηση να τα συζητήσουν. Το έχουν πάρει, πάντως, το μήνυμα στη Λεβερκούζεν, γιατί έχουν φτάσει στα αυτιά τους ότι ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει ήδη προτάσεις ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναμένεται, λοιπόν, προς το τέλος της εβδομάδας να “φουντώσει” για τα καλά η ιστορία με τον Ρέτσο, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι αποτελεί το hot όνομα των Πειραιωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα