24 Απριλίου 2024 / 9:35 πμ
24 Απριλίου 2024 / 9:35 πμ

Η Λέστερ πληρώνει 25.000.000 ευρώ για παίκτη που δεν… αγόρασε

από fimotro

Η Λέστερ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ολοκληρώσει έγκαιρα τη μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα, αν και η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο της Λισαβόνας ότι περιμένει τα χρήματά της!

Η μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα από τη Σπόρτινγκ στη Λέστερ δεν ολοκληρώθηκε εγκαίρως, αφού τα έγγραφα στο διεθνές σύστημα μεταγραφών της FIFA ανέβηκαν 14 δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία.

Οι “αλεπούδες” άσκησαν έφεση, ζητώντας από την παγκόσμια ομοσπονδία να δώσει το “πράσινο φως” για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στη θερινή περίοδο, ωστόσο όπως αναφέρει ένας πρώην υπάλληλος της FIFA στην “Diário de Notícias”, ο Μπερνάρντο Μοράες Παλμέιρο, κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο.

“Η FIFA δεν δείχνει ευαισθησία εκτός εάν υπάρχουν δεδομένα που δεν είναι γνωστά. Εάν υπήρχε διακοπή ρεύματος ή πρόβλημα στον υπολογιστή ή στο παρασκήνιο υπάρχει κάτι που αποδεικνύει ότι τα πράγματα δεν έγιναν στην ώρα τους λόγω μιας εξαιρετικής κατάστασης”, τονίζει και δεν αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας για τον αγγλικό σύλλογο.

Την Πέμπτη, το ίδιο έπραξε και η Σπόρτινγκ, η οποία ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο της Λισαβόνας την πώληση του ποδοσφαιριστή, η οποία θα αποφέρει συνολικά στον σύλλογο 29.500.000 ευρώ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League είναι υποχρεωμένη να ανακοινώνει στο Χρηματιστήριο κινήσεις που περιλαμβάνουν μεγάλες οικονομικές συναλλαγές και προβαίνοντας σε αυτήν την ανακοίνωση, ουσιαστικά αναγκάζει τη Λέστερ να πάρει τον παίκτη και να μην κάνει πίσω.

Στην ανακοίνωση γνωστοποιούνται και οι λεπτομέρειες της μεταγραφής, με τη Σπόρτινγκ να εισπράττει ένα πάγιο ποσό 20.000.000 ευρώ, να περιμένει ακόμα 4.500.000 ευρώ από δικαιώματα που κατείχε ο ποδοσφαιριστής, κάτι που είχε προβλεφθεί στην τελευταία ανανέωση τον Φεβρουάριο του 2016, ακόμα 5.000.000 ευρώ αναμένεται να εισπραχθούν ως μπόνους από τις συμμετοχές του παίκτη στη Λέστερ, ενώ οι Πορτογάλοι θα πάρουν και το 15% της επόμενης μεταγραφής.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο τονίζεται ότι το τελευταίο μέρος των χρημάτων ίσως να μην εισπραχθεί άμεσα, αφού ο παίκτης ενδέχεται να καθυστερήσει να παίξει με τη Λέστερ.

Αυτό διότι από τη στιγμή που η FIFA δεν δώσει το “πράσινο φως” και από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ δεν δέχεται τον 28χρονο παίκτη πίσω, αλλά απαιτεί τα χρήματα, τότε ο Σίλβα θα καταφέρει να φορέσει τη φανέλα των Άγγλων τον Ιανουάριο του 2018.

Όλα αυτά, σύμφωνα με την “A Bola” και την “Correio da Manhã”, διότι ο πρόεδρος των “λιονταριών”, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, ζητούσε 200.000 ευρώ επιπλέον κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και δεν έκανε πίσω μέχρι να ικανοποιηθεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα