29 Μαρτίου 2024 / 6:38 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 6:38 πμ

Η ευκαιρία της ΑΕΚ και το “πρόγραμμα-σεντόνι”

από fimotro

Και η Πέμπτη θα έχει χρώμα… ελληνικό. Σε μια ακόμα ευρωπαϊκή μέρα, με τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχει εκπροσώπηση. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης και μετά τα συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων βδομάδων, η ευφορία είναι έκδηλη στο “κιντρινόμαυρο στρατόπεδο”.

Δες ολοκληρωμένα Προγνωστικά Στοιχήματος για όλη την αγωνιστική δράση της ημέρας!

Αρχίζουμε τις αναφορές μας από το ματς της ΑΕΚ λοιπόν. Το ΟΑΚΑ θα ετοιμαστεί για ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι, αυτή τη φορά ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αούστρια Βιέννης. Η ομάδα του Χιμένεθ έκανε σπουδαίο διπλό στην Κροατία επί της Ριέκα κι έτσι είναι σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στους “32”. Αν δεν χάσει βαθμούς στην έδρα της (καλή ώρα) τότε δε θα έχει πρόβλημα να προκριθεί. Η νίκη επί του Ολυμπιακού (3-2) και κυρίως ο τρόπος ο οποίος ήρθε (ανατροπή από 0-2) έχει φέρει μια έκδηλη χαρά στους “κιτρινόμαυρους” και σκοπός τους είναι να διατηρήσουν αυτά τα συναισθήματα. Η Αούστρια είναι μια μέτρια, αλλά επικίνδυνη αν δεν προσεχθεί, ομάδα. Μέχρι εκεί.

Στα υπόλοιπα, έχουμε ένα συνηθισμένο πρόγραμμα ομίλων Γιουρόπα μ’ ένα πραγματικά “αχανές” κουπόνι. Συνολικά 24 αγώνες θα γίνουν, χωρισμένες σε τρεις χρονικές ζώνες. Ένα ματς στις 18:00 (Αστάνα – Σλάβια Πράγας) λόγω διαφοράς ώρας και καιρικών συνθηκών με το Καζακστάν και τα υπόλοιπα στις 20:00 και στις 22:05. Τι ξεχωρίζουμε; Φυσικά το Ζενίτ – Σοσιεδάδ. Τα δυο φαβορί του 12ου ομίλου, παίζουν μεταξύ τους για πρώτη φορά στη Ρωσία. Φαβορί οι Ρώσοι και λόγω έδρας αλλά και λόγω ντεφορμαρίσματος της Σοσιεδάδ τελευταία.

Η Αρσεναλ πάει στη Λευκορωσία να παίξει με την Μπάτε. Εντάξει η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Η Μπάτε είναι έμπειρη ομάδα όμως και ο Βενγκερ δείχνει να φέρνει σε δεύτερη μοίρα τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Δε θα μου φανεί περίεργο να δω μια εντεκάδα με αλλαγές για τους “κανονιέρηδες” κι ένα αποτέλεσμα έκπληξη.

Ενδιαφέρον ματς θα γίνει στην Αυστρία. Η Σάλτσμπουργκ, το “αδερφάκι” της Λειψίας (παραπονεμένο αδερφακι φέτος) υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Δεν δείχνει ιδιαίτερα δυνατή φέτος η Σάλτσμπουργκ, ενώ και η Μαρσέιγ μ’ όνειρα ξεκίνησε, αλλιώς έρχονται τα πράγματα όμως. Ευκαιρία να “ξαναζωντανέψει” η μια από τις δυο.

Τέλος, ωραίο ματς θα γίνει στη Γαλλία. Η Λυών υποδέχεται την Αταλάντα. Γαλλοϊταλική μονομαχία. Δυο ομάδες γεμάτες νεαρούς ποδοσφαιριστές. Λάτρεις του γρήγορου ποδοσφαίρου και οι δυο προπονητές, με το θέαμα ν’ αναμένεται πλούσιο. Η Λυών θα θέλει να “ρεφάρει” και την γκέλα στην Κύπρο με τον Απόλλων. Καλή ευκαιρία.

Καλή ποδοσφαιρο-Πέμπτη σε όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα