25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Η ενημέρωση δεν είναι πασαρέλα…

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected]

Αγαπητό Fimotro,

Η μεγάλη «επιτυχία» της φούσκας και υπερτιμημένου «survivor» έχει ξεσαλώσει όλα τα κανάλια και η χάρη του έφτασε μέχρι τη βουλή ζητώντας και την παρέμβαση του ΕΣΡ. Εμείς δεν έχουμε την ίδια άποψη για διακοπή. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.
Σήμερα βέβαια η τηλεόραση δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον για να παρακολουθήσει ο τηλεθεατής και το έριξε στο χαβαλέ «με διάσημους και μαχητές»-ο θεός να τους κάνει διάσημους και μαχητές-για να περνάει την ώρα του. Ακόμα και μάθημα στα σχολεία έγινε…

Ο ΣΚΑΙ μάχεται και διαφημίζει την εγκυρότητα των ειδήσεων, αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε… Με το «survivor» έχουμε ασχοληθεί και θα ασχοληθούμε σε επόμενες αναρτήσεις σαν ελληνικό φαινόμενο και τι συμβαίνει σε άλλες χώρες. Διότι καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια! Σήμερα δεν υπάρχει Mega και Alter, με αποτέλεσμα η συρρίκνωση των καναλιών να φέρνει ανακατατάξεις στα γούστα των τηλεθεατών.

Σήμερα όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ τώρα! Δεν παρακολουθώ συχνά πρωινές εκπομπές. Ακούγονται όμως τόσες «μπουρδολογίες» φλυαρίες και πολιτικές συζητήσεις που χρειάζεται να είσαι συνέχεια με ηρεμιστικά… χάπια!

Στον ΣΚΑΙ και σε όλα τα κανάλια δεν έχουν καταλάβει ότι, ειδήσεις και ενημέρωση δεν είναι ενδυματολογική πασαρέλα. Δεν ξέρω πως νιώθουν πολιτικοί και άλλοι προσκεκλημένοι απέναντι σε μια παρουσιάστρια, με βαθύ ντεκολτέ η έξω τις πλάτες και τα στήθη!!!

Κάτι τέτοιο φάνηκε και σήμερα με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ 10-12. Μια τέτοια παρουσία σε μια ενημερωτική εκπομπή, δεν προσβάλει την δημοσιογράφο-παρουσιάστρια αλλά τους προσκεκλημένους. Ενδυματολόγους και στυλίστες πιστεύω ότι διαθέτει το κανάλι για τον ντύσιμο και την παρουσίαση. Εκτός αν είναι ελεύθεροι/ες να κάνουν του κεφαλιού τους και να ντύνονται όπως θέλουν. Σφιχτά κολάν, ακατάλληλο τηλεοπτικό ντύσιμο, βαρύ μακιγιάζ, ανοιχτό ντεκολτέ, τζιν και casual ντύσιμο είναι καθημερινό φαινόμενο.

Παιδιά εκεί στο Φάληρο και τα άλλα κανάλια, λίγο σεβασμό στους προσκεκλημένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα