28 Μαρτίου 2024 / 5:24 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:24 μμ

Η ΕΛΑΣ φοβάται ότι ο μανιακός που σκότωσε την Αγραφιώτου σκότωσε και την 32χρονη εφοριακό!

από fimotro

Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ακόμα και του μανιακού δολοφόνου που κυκλοφορεί ελεύθερος στην ευρύτερη περιοχή.

Πολλά είναι τα κοινά στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας της Ζέμπερη με αυτήν της Αγραφιώτου που συγκλόνισε πριν από 2 χρόνια το πανελλήνιο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με την Espresso. Η δολοφονία της Αγραφιώτου στην περιοχή του Αμαρουσίου παραμένει ανεξιχνίαστη και από τότε γίνονταν λόγος για μανιακό δολοφόνο που στοχεύει γυναίκες.

Το 2ο Νεκροταφείο όπου δολοφονήθηκε άγρια η άτυχη Δώρα, απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα σε μια νοητή ευθεία, από το Super Market που είχε βρεθεί επίσης άγρια δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν μέχρι και πέντε χρόνια βάθος, ώστε να διαπιστώσουν εάν στην συγκεκριμένη περιοχή, εν προκειμένω στη Ριζούπολη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων, έχουν σημειωθεί παρόμοιες, ή σχεδόν παρόμοιες επιθέσεις.

Για αυτόν τον λόγο, ανάμεσα στις επιθέσεις που ερευνούν οι Αρχές είναι και αυτή που δέχθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου στο εγκαταλελειμμένο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ σε Super Market στην περιοχή του Αμαρουσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα