28 Μαρτίου 2024 / 11:14 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:14 πμ

Η Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε με τον τίτλο «True Leader» από την ICAP

από fimotro

Η Εθνική Ασφαλιστική αναδείχθηκε True Leader 2016. Τον τίτλο απέσπασε, στον θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας “True Leader 2016”, που διοργανώνει η ICAP Group η οποία είναι αναγνωρισμένη εταιρεία Rating Agency από την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ο θεσμός “True Leader” εδώ και επτά χρόνια αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις Εταιρίες και τους Ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Credit Score). Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων που αξιολογήθηκαν για το 2016, 68 Εταιρίες και Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα σε όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η ICAP για τον θεσμό αυτό. Συγκεκριμένα τα κριτήρια αξιολόγησης αφορούν στα  κέρδη EBITDA, τον αριθμό προσωπικού, τη θέση της εταιρείας  στον κλάδο από πλευράς κύκλου εργασιών και τη διαβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας (ICAP Score).

Η διάκρισή της ως “True Leader” συγκαταλέγει την Εθνική

  • Στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2016
  • Βρίσκεται στις  κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών
  • Στους 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό του από το 2015 στο 2016
  • Έχει υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας)

Η βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, που έλαβε χώρα την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ Χριστόφορος Σαρδελής, καθώς και περισσότερα από 400 στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αλλά και των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της χώρας.

Το  βραβείο για την Εθνική Ασφαλιστική παρέλαβε ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών.

Σε δήλωσή του ο  Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, τόνισε ότι «η Εθνική Ασφαλιστική ως αδιαμφησβήτητος ηγέτης της  Ελληνικής Ασφαλιστική Αγοράς συνεχίζει σταθερά  την αναπτυξιακή της πορεία εδώ και 126 χρόνια προσφέροντας στον άνθρωπο, την κοινωνία, τον πολιτισμό. Οι άνθρωποι της Εθνικής Ασφαλιστικής παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους την παροχή ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν τους ασφαλισμένους της  και δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα