20 Απριλίου 2024 / 4:52 μμ
20 Απριλίου 2024 / 4:52 μμ

Η Βαλαβάνη αποχωρεί από το Survivor ισχυρίζεται εκπομπή (βίντεο)

από fimotro

Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αυτός ο Διάσημος που θα αποχωρήσει. Φαίνεται πως η ομάδα των Διάσημων δυσκολεύτηκε αρκετά στο χθεσινό αγώνισμα καθώς έχασαν από τους Μαχητές με συντριπτική ήττα. Οι Μαχητές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 – 3, κερδίζοντας έτσι την ασυλία. Στη συνέχεια, η ομάδα των Διάσημων πήγαν στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, στο οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε για πρώτη φορά, μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους. Υποψήφιοι από την ψηφοφορία βγήκαν η Λάουρα Νάργες και ο Μπο. Έχοντας την ατομική ασυλία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψήφισε τον Κώστα Κοκκινάκη και ο Γιώργος Χρανιώτης την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Κοκκινάκης, η Λάουρα Νάργες, ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”, η χθεσινή ψηφοφορία εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ. Ο Κώστας Κοκκινάκης πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους και ακολούθησε ο Μπο, όπως αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη. Η Λάουρα Νάργες και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσαν πραγματική μάχη για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η τάση δείχνει πως από το Survivor αποχωρεί με ελάχιστη διαφορά η Ευρυδίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα