25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Η ανυπόμονη κόρη – 31χρονη γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο μπροστά σε δεκάδες κόσμου

από fimotro

Στο δρόμο για το μαιευτήριο στο Σ.Λούις των  Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η νεαρή γυναίκα αγωνιούσε αφού έχοντας όλα τα απαραίτητα πράγματα μαζί της, θα έφερνε σε λίγες ώρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ωστόσο δεν είχε υπολογίσει ούτε αυτή, αλλά ούτε και ο προσωπικός της γιατρός πως το κορίτσι το οποίο κυοφορούσε η 31χρονη θα ήταν κάπως ανυπόμονο.

Οταν συνειδητοποίησε πως έσπασαν τα νερά, ζήτησε από τον σύζυγό της να κάνει στην άκρη του δρόμου και αυτός βρήκε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο πάρκινγκ, προκειμένου να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

Σχεδόν 20 λεπτά μετά, η Κάτι, είχε φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον κόσμο, ο οποίος είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε και είχε σταματήσει στο πάρκινγκ να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Ούτε στα πιο άγρια όνειρά μου δεν φανταζόμουν πως θα γεννούσε στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου μας. Εγιναν όλα τόσο φυσικά που δεν χρειάστηκε τίποτα απ’ όσα είχαμε προετοιμάσει», ανέφερε η ευτυχισμένη και ανακουφισμένη φυσικά μητέρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα