24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Η ΑΚΕ κέρδισε τις συνδικαλιστικές εκλογές στην ΠΕΤ – ΟΤΕ (κάρτες)

από fimotro
Την εκλογική της νίκη στις εκλογικές διαδικασίες της ΠΕΤ-ΟΤΕ, το πολυπληθέστερο σωματείο στον όμιλο ΟΤΕ πανηγυρίζει η ΑΚΕ ΠΕΤ ΟΤΕ με επικεφαλής τον Νεκτάριο Δρίτσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης: “Η συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα ποσοστά της αποχής ήταν τα μικρότερα των τελευταίων 40 χρόνων. Ωφήλουμε εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που με την συμμετοχή τους έδειξαν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα και δυνάμωσαν το σωματείο μας ακόμη περισσότερο.
Για πρώτη φορά η παράταξή μας έφτασε το ασύλληπτο ποσοστό του 51,47%. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας έδωσαν οι συνάδελφοι και στήριξαν με αυτό τον τρόπο τις πρωτοβουλίες μας, τις δράσεις μας και τις απόψεις μας. Αυτό μας γεμίζει με δύναμη και υπευθυνότητα, για να ανταποκριθούμε από αύριο, στις απαιτήσεις όλων ανεξαιραίτως των συναδέλφων μας.
Το επόμενο χρονικό διάστημα συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων του συνόλου των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ. Διεκδικούμε μία Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με πραγματικό και ουσιαστικό θετικό πρόσημο για όλους. Συσπειρώνουμε τις δυνάμεις εκείνες που επιθυμούν την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος στον χώρο του ΟΤΕ αλλά και στο σύνολο της χώρας, για ένα συνδικαλιστικό κίνημα σύγχρονο, μαζικό και δημιουργικό. Για όλους εμάς ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να είναι πρωταγωνιστής και ρυθμιστής της πορείας του συνδικαλιστικού κινήματος που το έχει ανάγκη όσο ποτέ και στο σήμερα όσο και στο αύριο.
Μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας και αυτό επιβραβεύεται.
Μαζί προχωρούμε, μαζί συνεχίζουμε και μαζί θα τα καταφέρουμε.
Δύναμη μας η ενότητα.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς”

ΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα