23 Απριλίου 2024 / 8:14 μμ
23 Απριλίου 2024 / 8:14 μμ

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

από fimotro

c8e85f410b8f96b4423c9087ebc7bebaΜε τίτλο «Μειώσεις φόρων και εισφορών για μικρομεσαίους» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά», που δημοσιεύει αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο υπουργός αποκαλύπτει ότι το αντίδοτο στη λιτότητα είναι η παροχή ρευστότητας ύψους 1,8 δισ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Επίσης η «Αγορά»:

•αποκαλύπτει πρόταση –σοκ του ΔΝΤ που απαιτεί μόνιμο «κόφτη» στους μισθούς του Δημοσίου

• παρουσιάζει τα 11 αγκάθια του νέου ασφαλιστικού

• Δημοσιεύει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την επιβολή πλαφόν στις ενοικιάσεις κατοικιών μέσω Ιντερνετ.

Η εφημερίδα φιλοξενεί ακόμη συνέντευξη του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος δηλώνει ότι: «Στο όραμα της Νέας Δημοκρατίας χωράνε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι». Παρουσιάζει τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας, όπου υπάρχουν απασχολούμενοι ακόμη και με προφορικές συμβάσεις. Τέλος, φέρνει στο φως τα σχέδια της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου Γελένας Μπατούρινα, η οποία προχωρεί σε σημαντικές επενδύσεις στα Φάρσαλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα