25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα

από fimotro

agr_06012017Με τίτλο «Κίνδυνος – θάνατος η νέα καθυστέρηση» κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα η «Αγορά», η οποία μεταφέρει την αγωνία των θεσμικών φορέων της οικονομίας για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και η κυβέρνηση περιμένει το σήμα για την ημερομηνία επιστροφής των δανειστών στην Αθήνα.

Επίσης η «Αγορά»:

• Φέρνει στο φως το ισχυρό ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί η ρήτρα – φωτιά που θα επιφέρει νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις.
• Αποκαλύπτει στοιχεία για το ποιους «καίνε» οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες στις μίζες των φαρμάκων στο σκάνδαλο NOVARTIS.
• Παρουσιάζει τις πόλεις που θα δημιουργηθούν τα πρώτα ΚΕΠ για τους οφειλέτες προς το Δημόσιο και τις τράπεζες.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ο οποίος δηλώνει: «Με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα σκάνδαλα έπαιρναν άλλο δρόμο» και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια, που εκτιμά ότι: «υπάρχει κίνδυνος οι Έλληνες να στραφούν κατά του ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα