29 Μαρτίου 2024 / 1:17 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:17 μμ

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

από fimotro

agr_01s_0511Με τίτλο «”Δεύτερη ευκαιρία” με 120 δόσεις» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει τη νέα ρύθμιση που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για οφειλές ελευθέρων επαγγελματιών και βιώσιμων επιχειρήσεων προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Επίσης η «Αγορά»:
· δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο του ανασχηματισμού, τα νέα πρόσωπα και τις καραμπόλες.
· αποκαλύπτει οτι το σενάριο για μία νέα μείωση του αφορολογήτου ορίου βρίσκεται πλέον στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.
· φέρνει στο φως 11 νέες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού που θα τεθούν σε ισχύ από την1η Ιανουαρίου του 2017 και θα επηρεάσουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους και ασφαλισμένους.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δηλώνει: «Θεωρώ επαρκείς τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες», του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος τονίζει: «Δεν έχω σκοπό να βρω καταφύγιο σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ» και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία επισημαίνει: «Εθνική συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εφικτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα