28 Μαρτίου 2024 / 2:01 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:01 μμ

Ηράκλειο… Λονδίνο, Μάντσεστερ

από fimotro

Συνεχίζουμε δυνατά και σήμερα με τα κύπελλα σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία ενώ η 15η αγωνιστική του Σαμπιονά ολοκληρώνεται απόψε με 7 ματς. Να είστε σε ετοιμότητα γιατί το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, εκεί όπου το outsider γίνεται φαβορί και το φαβορί outsider με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες υποπίπτουν σε “λάθη” στις αποδόσεις.

Αρχίζουμε από το κύπελλο Ελλάδας. Δεν έχουμε κόντρα ομάδων Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός είναι ενδιαφέρον από μόνο του. Οι “πράσινοι” ψάχνουν την εξιλέωση. Με τον στόχο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται συνεχώς ίσως το κύπελλο να φέρει ανακούφιση. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια μού αρέσει το Ηρακλής- Απόλλων Σμύρνης με την “ελαφρά ταξιαρχία” να πηγαίνει με αξιώσεις στη Θεσσαλονίκη, όπως και το Παναιτωλικός – Πανθρακικός, ματς το οποίο θεωρώ ότι θα παιχτεί στα ίσια. Η Κέρκυρα είναι μεγάλο φαβορί κόντρα στη Λαμία, όπως και ο Πανιώνιος μέσα στην έδρα του Κισσαμικού.

Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 3 μέρες ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ, αυτή τη φορά για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Την Κυριακή, σε αυτό της Πρέμιερ, οι Λονδρέζοι πήραν ισοπαλία με 1-1, όμως το αποψινό είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Από νίκες προέρχονται τόσο η Άρσεναλ όσο και η Σαουθάμπτον. Απόψε θα τα πουν οι δυο τους στο “Έμιρεϊτς” με τους κανονιέρηδες να στερούνται τις υπηρεσίες του ηγέτη τους, Αλέξις Σάντσες.

Τυπική διαδικασία στο Copa Del Rey έχουν οι σύλλογοι της Πριμέρα. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τη Χέρκουλες, η Ατλέτικο από την Γκουιχουέλο, η Σεβίλλη από την Φορμεντέρα ενώ η Ρεάλ υποδέχεται την Λεονέσα. Το μόνο αμφίρροπο ματς είναι το Γρανάδα – Οσασούνα.

Για το Coppa Italia τρία πιχνίδια έχουμε για σήμερα: Παλέρμο – Σπέτσια, Αταλάντα – Πεσκάρα, Σαμπντόρια – Κάλιαρι.

Κλείνουμε με το μοναδικό από τα μεγάλα πρωταθλήματα στο οποίο παίζεται εμβόλιμη αγωνιστική. Αυτό δεν είναι άλλο από το Σαμπιονά. Η Νις μπορεί να παραμείνει στην κορυφή αν περάσει από την έδρα της Γκινγκάμπ, ενώ η Παρί καταδιώκοντάς την πρέπει να κερδίσει εντός την Ανζέ. Το πιο ενδιαφέρον ίσως ματς είναι το Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ, δύο ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας αυτή τη στιγμή. Η Λυών έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και δοκιμάζεται αυτή τη φορά στην έδρα της Ναντ. Τουλούζ – Μονπελιέ, Νανσί – Μετς και Μπαστιά – Μπορντό τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα