19 Απριλίου 2024 / 4:18 πμ
19 Απριλίου 2024 / 4:18 πμ

Ηράκλειο: Εκλεψαν αναπηρικό καρότσι ασθενούς μέσα από το νοσοκομείο

από fimotro

Ένα απίστευτο και συνάμα απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό μέσα σε μεγάλο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει συγγενής μίας καρκινοπαθούς γυναίκας, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, άγνωστος πήρε το αναπηρικό της καρότσι, πριν προλάβει να το αντιληφθεί κανείς.

«Αν και έγραφε και ονοματεπώνυμο πάνω, αυτό δεν εμπόδισε το δράστη να το πάρει», αναφέρει χαρακτηριστικά. Όπως σημειώνει η ίδια, το συμβάν έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου. Είδε όμως τώρα το φως της δημοσιότητας, καθώς έχει παραστεί η ανάγκη να βρεθεί ένα αναπηρικό καρότσι για έναν πολίτη ο οποίος είναι ΑμΕΑ και έχει κινητικά προβλήματα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, σύμφωνα με το ekriti, είναι πως ασυνείδητοι, εκμεταλλεύονται τους χώρους των νοσοκομείων και την παρουσία ασθενών και των συνοδών τους και κλέβουν κυριολεκτικά ό,τι μπορούν, παρά την προσπάθεια που αδιαμφισβήτητα καταβάλλεται από το προσωπικό ασφαλείας και τη διοίκηση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Δυστυχώς, δεν λείπουν κατά καιρούς οι κλοπές τσαντών και άλλων αντικειμένων ή ακόμη και οι διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, στους εξωτερικούς χώρους των νοσοκομείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα