29 Μαρτίου 2024 / 5:57 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:57 μμ

ΗΠΑ: Κυβερνήτης κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία που έκλεισε για το κοινό!

από fimotro

Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης αποφάσισε να κλείσουν το Σαββατοκύριακο οι κρατικές υπηρεσίες που θεωρούνται μη απαραίτητες, ανάμεσά τους και τα πάρκα και η παραλία Island Beach, λόγω αδυναμίας να καταλήξει με τους βουλευτές σε συμφωνία για τον προϋπολογισμό της Πολιτείας.

Κι ενώ η αστυνομία έδιωχνε τους πολίτες, ο Κρίστι με τη σύζυγό του και άλλα άτομα έκαναν ηλιοθεραπεία στην έρημη παραλία.

Αργότερα πήρε το ελικόπτερο για να μεταβεί απ’ την παραλία στην πρωτεύουσα της Πολιτείας, το Τρέντον, όπου επρόκειτο να δώσει συνέντευξη Τύπου. «Απολαύσατε τον ήλιο σήμερα;» ρωτήθηκε πριν βγουν στη φόρα οι φωτογραφίες. «Δεν μπόρεσα να απολαύσω τον ήλιο σήμερα», είπε.

Όταν αργότερα ενημερώθηκε ο εκπρόσωπός του, Μπράιαν Μάρει, για την ύπαρξη φωτογραφικών ντοκουμέντων, δήλωσε: «Ναι, ο κυβερνήτης βρέθηκε για λίγο σήμερα στην παραλία για να μιλήσει στη γυναίκα του και μέλη της οικογένειάς του προτού πάει στο γραφείο.» Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απόλαυσε τον ήλιο αφού κατά τον Μάρει ο Κρίστι «φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ»….

Ο Κρίστι είπε ότι η οικογένειά του περνά τα Σαββατοκύριακα στην θερινή κατοικία του κυβερνήτη.

«Έτσι έχουν τα πράγματα. Θέσε υποψηφιότητα για κυβερνήτης και μπορείς να έχεις μια κατοικία εκεί», απάντησε στην ερώτηση αν είναι δίκαιο να χρησιμοποιεί μόνος αυτός την παραλία…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα