25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Εφοδος του FBI στο σπίτι του πρώην διευθυντή της καμπάνιας του Τραμπ

από fimotro

Πράκτορες της υπηρεσίες κατέσχεσαν φακέλους και άλλο υλικό τα χαράματα της 26ης Ιουλίου, ένα 24ωρο μετά την οικειοθελή προσέλευση του Πωλ Μάναφορτ στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας.

Ο ειδικός ανακριτής με εισαγγελικές αρμοδιότητες Ρόμπερτ Μιούλερ, που ηγείται της έρευνας του FBI, έφυγε από το σπίτι του Μάναφορτ στην Αλεξάντρια της Βιρτζίνια με «διάφορα στοιχεία», όπως αποκάλυψε η Washington Post. Οι πράκτορες αναζήτησαν φορολογικά έγγραφα και στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Αναλυτές λένε ότι το ένταλμα ερεύνης δείχνει ότι οι επικεφαλής της έρευνας θέλουν να είναι σίγουροι ότι ο Μάναφορτ θα παραδώσει όλα τα έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση.

Ο Μάναφορτ είναι από τα βασικά πρόσωπα που έχουν μπει στο σταυρόνημα της έρευνας για την καταγγελλόμενη ρωσική ανάμειξη μαζί με το μεγαλύτερο γιο, τον γαμπρό και σχεδόν όλους τους κεντρικούς συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα