25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ημερίδα για την εθνική στρατηγική μεταφορών συνδιοργανώνει το ΕΒΕΑ

από fimotro

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιούν ημερίδα από κοινού ΕΒΕΑ, Ε.Ε.ΣΥ.Μ και ΟΦΑΕ για την εθνική στρατηγική μεταφορών.

Η Ημερίδα, η οποία διοργανώνεται από κοινού από τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ, το ΕΒΕΑ και την ΟΦΑΕ, και η οποία έχει τεθεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων, Υποδομών και Μεταφορών καθώς και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επικείμενης εκπόνησης της εργασίας Εθνικής Στρατηγικής Μεταφορών για την χώρα, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και θα υλοποιηθεί εντός των προσεχών 2 ετών από ανάδοχο κοινοπραξία, έχει σαν στόχο τη συμβολή στην καλύτερη ενημέρωση των αρχών και των στελεχών που θα εμπλακούν με την εργασία αυτή, για τα κρίσιμα θέματα μεταφορών καθώς και τις προτεραιότητες των Μεταφορών από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους φορείς του κλάδου και τις στρατηγικές προτάσεις τους.

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι αρμόδιων Αρχών και Φορέων του κλάδου και Πανεπιστημιακοί καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συγκαταλέγονται μεταξύ των εκλεκτών εισηγητών της Ημερίδας, που αναμένεται να συνεισφέρει στην καλύτερη ενημέρωση επί των κυρίων αξόνων ενδιαφέροντος ενός τόσο σημαντικού έργου για τη χώρα μας με ορίζοντα τις επόμενες δεκαετίες, αναφέρει το ΕΒΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα