19 Μαρτίου 2024 / 12:07 μμ
19 Μαρτίου 2024 / 12:07 μμ

Ηλιοφάνεια και ζέστη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

από fimotro

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις, περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, και τοπικά πυκνές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017. Παράλληλα αναμένεται αύξηση των συγκεντρώσεων σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 28 βαθμούς, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 8 έως 29, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 26 βαθμούς, στις Σποράδες και στις Κυκλάδες από 9 έως 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν πρόσκαιρα σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα