19 Απριλίου 2024 / 1:17 μμ
19 Απριλίου 2024 / 1:17 μμ

Ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει ότι το κορίτσι – «Μόγλης» είναι το παιδί που είχαν χάσει!

από fimotro

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το κοριτσάκι που βρέθηκε να ζει σε ημιάγρια κατάσταση μαζί με μαϊμούδες σε δάσος στην Ινδία.
Ένα ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει ότι το κορίτσι, η περιπέτεια του οποίου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, είναι παιδί τους και ότι το έχασαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού για αγορές τον Μάρτιο του 2016.
Σύμφωνα με την Daily Mail, όπως υποστηρίζουν ο 45χρονος Ramzan Ali Shah και η 35χρονη σύζυγός του Nazma, είχαν ενημερώσει τότε τις αρχές, αλλά δεν είχαν καμία ανταπόκριση.
Σύμφωνα με το ζευγάρι, όλα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο.
«Δεν είναι καλά πνευματικά. Εμείς ψάχναμε να της αγοράσουμε κάποια φάρμακα και ξαφνικά χάθηκε μέσα στο πλήθος. Την ψάξαμε παντού, αλλά δεν μπορούσαμε να τη βρούμε» είπε ο 45χρονος άνδρας.
Ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει ότι το κορίτσι – «Μόγλης» είναι το παιδί που είχαν χάσει
Η εκδοχή αυτή για την κατάσταση του κοριτσιού «δένει» με την εκτίμηση των γιατρών που εξέτασαν το παιδί και υποστήριξαν ότι δεν είχε μείνει για μεγάλο διάστημα με τις μαϊμούδες, αλλά ότι είχε μεγαλώσει σε κανονική οικογένεια, καθώς η ανάρρωσή της μέσα σε λίγες ημέρες από τον εντοπισμό της ήταν εντυπωσιακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα