28 Μαρτίου 2024 / 4:50 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:50 μμ

Ζήτησαν 25.000 ευρώ από 66χρονο δήθεν επειδή η κόρη του ενεπλάκη σε τροχαίο!

από fimotro

Ποσό ύψους 25.000 ευρώ επιχείρησαν να αποσπάσουν από 66χρονο στην Κατερίνη δύο άτομα, ηλικίας 43 και 31 ετών, με το πρόσχημα ότι η κόρη του προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με θύμα ανήλικο.
‘Ολα ξεκίνησαν όταν χθες το βράδυ συνεργός των δύο αντρών, προσποιούμενη την αστυνομικό, τηλεφώνησε στον 66χρονο και του ζήτησε το χρηματικό ποσό, προκειμένου να μεσολαβήσει υπέρ της κόρης του, ώστε αυτή να απαλλαγεί από τις συνέπειες της πρόκλησης του υποτιθέμενου δυστυχήματος. Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων, τη στιγμή που επιχειρούσαν να αποσπάσουν το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.
Πρόκειται για υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 43 και 31 ετών, που κατηγορούνται για απόπειρα απάτης, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους περιλαμβάνεται και μία συνεργός τους. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, η συνεργός των συλληφθέντων, με την ίδια μέθοδο προσπάθησε ανεπιτυχώς να εξαπατήσει μία 70χρονη. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα