19 Απριλίου 2024 / 9:36 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:36 μμ

Εύκολα η Μπάγερν νίκησε,4-1 την Ντόρτμουντ

από fimotro

Η Μπάγερν νίκησε 4-1 την Ντόρτμουντ στο Μόναχο και διατηρήθηκε στην κορυφή με +10, ενώ ο Λεβαντόβσκι σκόραρε δύο φορές με “στημένα”, αλλά αποχώρησε τραυματίας, 4 μέρες πριν τη Ρεάλ

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπάγερν, καθώς νίκησε 4-1 τη Ντόρτμουντ στο Μόναχο, έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή με 10 βαθμούς διαφορά από τη Λειψία.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι πλέον πρώτος σκόρερ της Bundesliga, καθώς πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 26 και προσπέρασε τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (25).

Ο Πολωνός έκανε το 2-0 στο 10ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, 3 λεπτά μετά το τέρμα του Φρανκ Ριμπερί το δεύτερο τέρματα του πέτυχε με πέναλτι στο 68′, διαμορφώνοντας το τελικό 68′.

Όταν όμως κέρδισε το πέναλτι τραυματίστηκε στον ώμο (κακή πτώση) και αντικαταστάθηκε στο 72′, κάτι που βέβαια κάνει τους Βαυαρούς να ανησυχούν, καθώς την Μεγάλη Τετάρτη παίζουν με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League.

Το γκολ της Ντόρμουντ το πέτυχε με όμορφο αριστερό σουτ ο Ραφαέλ Γκερέιρο στο 20′, ενώ το 3-1 για την Μπάγερν το είχε κάνει ο Άριεν Ρόμπεν, αφού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος “τσίμπησε” στην κλασίκή κίνηση του Ολλανδού με την κίνηση από δεξιά μέχρι να βρει χώρο να σουτάρει με το αριστερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα