24 Απριλίου 2024 / 7:28 πμ
24 Απριλίου 2024 / 7:28 πμ

Εφοπλιστής αγόρασε το αρχοντικό της ταινίας «Τζένη Τζένη» με την Καρέζη

από fimotro

Πουλήθηκε έναντι 3,5 εκατ. ευρώ το αρχοντικό της «οικογένειας Κασσανδρή», το σπίτι που πάτησαν το πόδι τους, ιερά τέρατα του ελληνικού κινηματογράφου, όπως οι: Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Τζένη Καρέζη και Ανδρέας Μπάρκουλης στην ταινία «Τζένη Τζένη». Το αρχοντικό έχει συνολική έκταση 600 τ.μ., έχει δύο ορόφους, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει μία τεράστια βιβλιοθήκη και 5 υπνοδωμάτια.

Σύμφωνα με την «Espresso», το αρχοντικό που βρίσκεται στο κέντρο των Σπετσών ανήκει πλέον σε εφοπλιστική οικογένεια, η οποία έδωσε το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για να το αποκτήσει. Το deal φαίνεται πως κλείστηκε με τη σύζυγο του εφοπλιστή Νίκου Ευθυμίου Ελένη Σούλια.

Η αντικειμενική αξία της βίλας υπολογιζόταν στα 550.000 ευρώ, με τον φόρο μεταβίβασης στα 110.000 ευρώ, όμως τελικά πουλήθηκε αντί του ποσού των 3.500.000 ευρώ. Το ποσό μπορεί να θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο από τους μεσίτες του νησιού, ωστόσο ανταποκρίνεται στην αξία του, καθώς είναι ένα από τα πιο παλιά και καλοδιατηρημένα αρχοντικά των Σπετσών, ενώ διακρίνεται για την πολυτέλεια στους εσωτερικούς χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα