19 Απριλίου 2024 / 5:28 πμ
19 Απριλίου 2024 / 5:28 πμ

Ευχάριστα τα νέα για τον Γιώργο Πρίντεζη

από fimotro

H στιγμή του τραυματισμού του Γιώργου Πρίντεζη στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, “πάγωσε” τους πάντες. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στραβοπάτησε, έπεσε στο παρκέ και αποχώρησε υποβασταζόμενος, ο τρόμος “σκέπασε” την ομάδα, όμως όπως μετέδωσε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ο Πρίντεζης υποβάλλεται αυτή την ώρα σε εξετάσεις στο Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν έχουν πειραχθεί οι χιαστοί στο γόνατό του. Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο τη δεδομένη στιγμή, όμως θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση των εξετάσεων για να μάθουμε τι ακριβώς έχει υποστεί ο αθλητής, ο οποίος έχει ένα οστικό οίδημα.

Το σίγουρο είναι πως ο “Πριντ” δεν θα αγωνιστεί στα αμέσως επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ και την Μπάμπεργκ. Θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα, το οποίο μένει να αποσαφηνιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες. Την ίδια ώρα, αναμονή υπάρχει και για την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη που σαφώς είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχει μεν ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως δεν φαίνεται κάτι σοβαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα