29 Μαρτίου 2024 / 5:46 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:46 μμ

Ετοιμάζεται ένσταση κατά του δασάρχη για το Ελληνικό

από fimotro

Μετά τις 23 Μαΐου θα κατατεθεί από τους άμεσα ενδιαφερόμενους η ένσταση κατά της απόφασης του δασάρχη Πειραιά που χαρακτηρίζει 37 στρέμματα του Ελληνικού ως δασική έκταση, ναρκοθετώντας για μια ακόμη φορά την επένδυση.

Η ένσταση αφού κατατεθεί θα συζητηθεί από την Επιτροπή Ενστάσεων και εντός δύο μηνών πρέπει να έχει εκδοθεί η τελική απόφαση, σύμφωνα με Τα Νέα.

Αν και η επίλυση με τα δασικά και τα αρχαία του Ελληνικού είναι από τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εντούτοις άνθρωποι με γνώση των διεργασιών εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα, επικαλούμενοι το γεγονός ότι το Δασαρχείο είναι μια ανεξάρτητη Αρχή. Επισημαίνουν ότι για το θέμα είναι ενήμεροι οι δανειστές και διαβεβαιώνουν ότι το εμπόδιο θα ξεπεραστεί.

Ωστόσο, άλλες πηγές μιλούν για συντονισμένη προσπάθεια να υπονομευτεί η επένδυση, με κύριο στόχο τον ουρανοξύστη, το νούμερο ένα τοπόσημο του Ελληνικού, στο παραλιακό μέτωπο, το οποίο θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο-καζίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα