19 Απριλίου 2024 / 6:25 μμ
19 Απριλίου 2024 / 6:25 μμ

Ερωτευμένοι του κόσμου ενωθείτε, αρχίζει

από fimotro

Μεγάλο χουνέρι απόψε για τους ερωτευμένους. Βρήκε μέρα κι αυτός ο Βαλεντίνος να γιορτάζει. Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα πόσα ερωτευμένα ζευγάρια θα βγάλουν μαχαίρια ενόψει της έναρξης των playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε παίζουν τα 2 από τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των 16, έχουν πολύ πολύ ζουμί κι εμείς είμαστε “ερωτευμένοι” μ’ αυτά.

Μάθε ποιες είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στη χώρα μας.

Δύο τεράστια μεγέθη συγκρούονται απόψε στο “Παρκ ντε Πρενς”. Παρί και Μπαρτσελόνα έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς τα τελευταία χρόνια. Βέβαια οι Καταλανοί έχουν κερδίσει σχεδόν όλες τις μονομαχίες. Φέτος η Παρί δεν είναι και σε σούπερ κατάσταση, ωστόσο ο Έμερι καλείται να αποδείξει αν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Ο Ισπανός αποκτήθηκε διότι είχε το “χάρισμα” με τη Σεβίλλη στα νοκ αουτς. Δεν μένει παρά να κάνει το ίδιο στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους Παριζιάνους οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο χάρη στην απροσδόκητη εντός έδρας ισοπαλία με την Λουντογκόρετς την τελευταία αγωνιστική. Η Μπάρτσα δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη του παρελθόντος, ωστόσο φρόντισε το Σάββατο να ρίξει μια 6άρα στην Αλαβές και να στείλει το μήνυμα ότι είναι εδώ. Φυσικά οι εταιρείες δεν συμφωνούν με την παραπάνω άποψη, αφού δίνεται ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με 4,50 απόδοση. Όσο για τον όμιλο, το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη θέση με 5 νίκες και μια ήττα από τη Σίτι που έμεινε δεύτερη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνουν ανοιχτοί λογαριασμοί για τον επαναληπτικό του “Καμπ Νου”.

Στο άλλο ματς της βραδιάς αναμετρώνται δύο πολλά υποσχόμενες ομάδες. Από τη μία η Μπενφίκα που παρά την ήττα από τη Νάπολι στο φινάλε των ομίλων, πήρε τη δεύτερη θέση από την Μπεσίκτας. Οι “αετοί της Λισαβόνας” είναι στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος, όμως μόλις στο +1 από την Πόρτο. Είναι πάντα ανταγωνιστικοί στην έδρα τους κι έχουν τον δικό μας Κώστα Μήτρογλου σε καλή κατάσταση. Μάλιστα ο Έλληνας φορ πέτυχε δύο γκολ στο ματς με την Αρούκα κι έγινε αλλαγή πριν από το ημίχρονο προφανώς για να είναι ξεκούραστος απόψε. Από την άλλη η Ντόρτμουντ του Τούχελ. Μια ομάδα με τόσο νεανικό αλλά παράλληλα ώριμο ρόστερ που μοιάζει με χείμαρρο. Οι επιλογές του Γερμανού τεχνικού για την μεσοεπιθετική γραμμή είναι τόσες πολλές που τρομάζουν! Κατά την άποψή μου δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν οι Βεστφαλοί φτάσουν ακόμη και στον τελικό του θεσμού. 12,00 δίνει η κατάκτηση της κούπας από την Ντόρτμουντ.

[[Goalbet|Ρίξε μια ματιά στα πλεονεκτήματα της Goalbet.]]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα