20 Απριλίου 2024 / 1:15 μμ
20 Απριλίου 2024 / 1:15 μμ

Ερευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 60χρονου οδηγού ταξί

από fimotro

Tην άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας του 60χρονου οδηγού ταξί στο νέο μώλο Δραπετσώνας αναζητούν τα στελέχη του Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ.

Εν τω μεταξύ ο ιατροδικαστής Πειραιά μετά την εξέταση του θύματος διαπίστωσε ότι έφερε δέκα σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο θωρακικό τοίχωμα, που προκάλεσαν ρήξη του πνεύμονα και ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως ανέφερε το μένος του δράστη ήταν τόσο μεγάλο που επέφερε στο θύμα άλλα 7 μικρότερα χτυπήματα στο αριστερό χέρι.

Αμέσως μετά την δολοφονία του 60χρονου πατέρα δύο παιδιών από τον Περισσό ο δράστης αφαίρεσε διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή με το ταξί το οποίο εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης εγκαταλελειμμένο κοντά στη σχολή των λιμενοφυλάκων στην Καλλίπολη στον Πειραιά και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί εξονυχιστικά για την ανεύρεση αποτυπωμάτων ή άλλων στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν τους λιμενικούς στον δράστη. Το ταξί εντόπισε διερχόμενος οδηγός ταξί, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και το Λιμενικό και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που διαπίστωσαν πως ήταν όντως το όχημα του 60χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες σύμφωνα με μαρτυρία μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που είχε ελλιμενιστεί στην περιοχή, είχαν διαπληκτιστεί πριν το έγκλημα έντονα στο σημείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα κίνητρα του εγκλήματος ωστόσο εξετάζονται προσεκτικά τόσο η μαρτυρία του ναυτικού όσο και το πόρισμα του ιατροδικαστή ενώ «βάρος» δίνεται και στην μαρτυρία της συζύγου του θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα