20 Απριλίου 2024 / 2:45 μμ
20 Απριλίου 2024 / 2:45 μμ

Ερευνα της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια με τους Χρυσαυγίτες (βίντεο)

από fimotro

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αν αστυνομικοί βρίσκονταν έξω από το Α΄ δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα στην οδό Νίκης 61 και ενήργησαν όπως έπρεπε, διέταξε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την ένταση που προκλήθηκε σήμερα μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής , γονέων και δασκάλων με αφορμή απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό.
Σημειώνεται ότι υπήρξαν καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για αδράνεια των αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα ληφθούν καταθέσεις και από αυτόπτες μάρτυρες. Εν τω μεταξύ, ένα βίντεο με τη Χρυσή Αυγή δείχνει τις άγριες διαθέσεις μελών της Χ.Α. με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό, δόθηκε στη δημοσιότητα. Ομάδα Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή, εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, προπηλάκισε και απείλησε τη διευθύντρια και εκπαιδευτικούς, γιατί δέχτηκαν να κάνουν μάθημα στο σχολείο προσφυγόπουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα