28 Μαρτίου 2024 / 12:05 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:05 μμ

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στους Ρομά του Μενιδίου για τον θάνατο του 11χρονου

από fimotro

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Μενίδι, το μεσημέρι της Παρασκευής, για τον εντοπισμό του ανθρώπου που ευθύνεται για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου την ώρα που ήταν στη γιορτή του σχολείου του.

Μάλιστα, στην επιχείρηση συμμετείχαν μονάδες των ΜΑΤ, των ΟΠΚΕ, ακόμα και της ΕΚΑΜ. Η επιχείρηση διεξήχθη σε τέσσερα σπίτια, αλλά και σε έναν καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή, περίπου 500 μέτρα από το σχολείο που συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία, καθώς εκτιμάται ότι από εκεί έγινε ο πυροβολισμός στον αέρα, που είχε ως αποτέλεσμα η σφαίρα να χτυπήσει στο κεφάλι τον άτυχο 11χρονο και να του στερήσει τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει προσαγωγές κάποιων ατόμων, ενώ στις αυλές δύο σπιτιών της περιοχής βρέθηκαν κάλυκες.

Η πρωτοφανής αυτή τραγωδία συνέβη την Πέμπτη το βράδυ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη σχολική γιορτή. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 11χρονος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο σήμερα ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι ο θάνατος του παιδιού προήλθε από αδέσποτη σφαίρα, που έπεσε κάθετα στο κεφάλι του 11χρονου.

Μετά το συμβάν, στο σχολείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να μείνει στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα