19 Μαρτίου 2024 / 12:03 μμ
19 Μαρτίου 2024 / 12:03 μμ

Επιτυχόντες του ΑΣΕΠ διορίστηκαν μετά από 18 χρόνια αναμονής!

από fimotro

Ορκίστηκαν χτες πενήντα επιτυχόντες μέσω ΑΣΕΠ του 1998, οι οποίοι θα καλύψουν οργανικές θέσεις της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΥΠΥΤ) του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Οι επιτυχόντες είναι ένα τμήμα των περίπου 2.000 επιτυχόντων του ΑΣΕΠ που θα διοριστούν σε διάφορα υπουργεία, έπειτα από απόφαση της σημερινής κυβέρνησης.
Από τους 2.000, στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής διορίζονται συνολικά 160 άτομα. Από τους περίπου πενήντα ορκισθέντες σήμερα, οι είκοσι θα καλύψουν θέσεις στην Κεντρική Υπηρεσία της ΥΠΥΤ στην Αθήνα, ενώ οι υπόλοιποι, περίπου τριάντα στον αριθμό, θα καλύψουν ανάγκες στις περιφερειακές υπηρεσίες της Αττικής. Άλλοι 110 θα ορκιστούν στον τόπο όπου θα υπηρετήσουν: τα νησιά και τις παραμεθόριες περιοχές.
Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος παρέστη στην ορκωμοσία, επισήμανε το παράδοξο και την αδικία που έχουν υποστεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις οι επί 18 χρόνια αναμένοντες το διορισμό τους, επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 1998.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα