29 Μαρτίου 2024 / 9:53 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:53 πμ

Επιτέλους η ΑΕΚ κατάλαβε ότι ο Καλφόγλου εκτός από στημένος έλεγε και ψέμματα

από fimotro

Η ΑΕΚ επίσημα είχε χαρακτηρίσει στημένο τον βοηθό του διαιτητή στον μεγάλο τελικό, Γιώργο Καλφόγλου, για την μη υπόδειξη του οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα και μιλώντας με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και συγκεκριμένα τους Βασίλη Δημητριάδη και Πέτρο Μάνταλο κατά την διάρκεια της απονομής, είχε παραδεχτεί το λάθος του και τους αποκάλυψε ότι θα παραιατηθεί. «Έκανα λάθος, καταστράφηκα, θα παραιτηθώ» ήταν συγκεκριμένα η ατάκα του, την οποία όπως φαίνεται ξέχασε, αφού με νέες του δηλώσεις τονίζει ότι ακόμα δεν ξέρει αν θα τα παρατήσει.

Όπως είναι λογικοί, στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με την αλλαγή των δηλώσεών του ενώ όπως αναφέρουν κανένας άνθρωπος του συλλόγου δεν ασχολήθηκε μαζί του στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού και προσθέτουν πως ο ίδιος δήλωνε πως θα παραιτηθεί χωρίς να βάλει μέτρα στο οφσάιντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα