25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Επιτέλους έδειξαν την Ερυθρόλευκη!…

από fimotro

Με τρομερή άμυνα και τρεξίματα για Οσκαρ, ο Ολυμπιακός έπαιξε σοβαρά, είχε τον Προτό σε καλή βραδια, τον Μποτία σε ακόμα καλύτερη και τον Φορτούνη μαχητή, απέναντι σε 5 και 6 Ισπανούς, άντεξε στην πίεση της Μπαρτσελόνα και με τον πρώτο βαθμό του (0-0) διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες κατάκτησης της τρίτης θέσης στον όμιλο του, καθώς Σπόρτινγκ και Γιουβέντους έφεραν 1-1. Αφήνοντας πίσω τους την οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρίζουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, καθώς πήραν 0-0 από την Μπαρτσελόνα στο Φάληρο και μάλιστα, μετά το 1-1 της Σπόρτινγκ με τη Γιουβέντους, στη Λισαβόνα, διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για την 3η θέση!
Πλέον, η πορτογαλική ομάδα έχει τέσσερις βαθμούς και έναν οι Πειραιώτες, που θα «ψάξουν» τη μεγάλη ανατροπή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Champions League.
Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, που κράτησε τους Καταλανούς στο μηδέν, σε ματς ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά από το 2012(!), είχε σε μεγάλη μέρα τον Προτό, ο οποίος… κατέβασε ρολά, ενώ τεράστιο ματς έκαναν Μποτία και Ταχτσίδης! Ειδικά ο πρώτος, έχει πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα!
Εξαιρετικοί και οι Κούτρης, Φιγκέιρας, αλλά και ο συγκινητικός Φορτούνης, με όλους τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, γενικά, να δείχνουν απίστευτη θέληση, στο… πύρινο Καραϊσκάκη, που έζησε τρομερές στιγμές στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε! Εξαιρετικό αποτέλεσμα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτήν την χρονική περίοδο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα