28 Μαρτίου 2024 / 10:19 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:19 πμ

Mπαίνει και το Gold Cup στο κόλπο

από fimotro

Στο κουπόνι του Σαββάτου εκτός από τις αγαπημένες μας Βραζιλία και Αργεντινή από τη Λατινική Αμερική και τη Σκανδιναβία που δίνει σταθερά το παρών στο στοιχηματικό ραντεβού μας με αγώνες από τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Φινλανδία μπαίνει πλέον και το Gold Cup. To πρωτάθλημα Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής κάνει πρεμιέρα με τρεις αναμετρήσεις και αναμένεται να μας κρατήσει συντροφιά σχεδόν όλο τον Ιούλιο.

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ξεκινώντας από το Gold Cup, η πρεμιέρα της διοργάνωσης περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Από αυτές ξεχωρίζει σίγουρα το Ονδούρα – Κόστα Ρίκα. Οι Κοσταρικανοί φαντάζουν ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με τους οικοδεσπότες Αμερικανούς, καθώς το Μεξικό που είναι και ο κάτοχος του τίτλου θα κατέβει με εναλλακτική αποστολή, αφού ξόδεψε όλες τις βασικές μονάδες του τον περασμένο μήνα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Στο άλλο ματς, η Γαλλική Γουιάνα αντιμετωπίζει τον Καναδά, ο οποίος φαντάζει το φαβορί της αναμέτρησης.

Συνεχίζοντας προς την κάτω αριστερά πλευρά του παγκόσμιου χάρτη (όπως τον κοιτάμε), συναντάμε την Αργεντινή. Εκεί το Σάββατο υπάρχουν αναμετρήσεις για την δεύτερη κατηγορία και τα πράγματα έχουν σοβαρέψει, όσον αφορά το θέμα της ανόδου στην Primera Division. Βρισκομαστε, λοιπόν, στην 42η αγωνιστική και η ομάδα που “καίγεται” περισσότερο για τους τρεις βαθμούς είναι η Γκιγιέρμο Μπράουν, η οποία υποδέχεται την Ολ Μπόιζ. Με νίκη οι γηπεδούχοι προσπερνούν την Τσακαρίτα στη δεύτερη θέση και θα περιμένουν ένα στραβοπάτημα της δεύτερης για να έχουν εκείνοι το πάνω χέρι για την άνοδο. Στα άλλα ματς έχουμε τα ζευγάρια Ντάγκλας Χέιγκ – Μπόκα Ουνίδος, Μπράουν Αδρογέ – Φέρο Καρίλ Οέστε, Αρχεντίνος Τζούνιορς – Χιμνάσια Χουχούι και Ατλέτικο Παρανά – Αλμάγρο.

Περνώντας στη “χώρα του καφέ” βρίσκουμε παιχνίδια και από τις δύο πρώτες κατηγορίες. Στο Campeonato Brasileiro τα φώτα πέφτουν στις αναμετρήσεις Γκοαϊνιένσε – Βιτόρια, Βάσκο Ντε Γκάμα – Φλαμένγκο και Κορίνθιανς – Πόντε Πρέτα. Από την άλλη μεριά, στη Serie B ξεχωρίζουν τα ματς Ιντερνασιονάλ – Κριτσιούμα, Γιουβεντούντε – Γκουαρανί και Οέστε – Βίλα Νόβα.

Προς Ευρώπη μεριά, πιστή με το στοιχηματικό ραντεβού μας, η Σκανδιναβία κρατάει το ενδιαφέρον των παικτών σε υψηλό επίπεδο. Ξεκινώντας από τη Νορβηγία, το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 16η αγωνιστική, η οποία ανοίγει με τις αναμετρήσεις Ρόζενμποργκ – Σάντεφιορντ και Άαλεσουντ – Μόλντε, ενώ στη Σουηδία για τη 14η αγωνιστική της Άλσβενσκαν διεξάγονται τα παιχνίδια Σίριους – Εσκιλστούνα, Χάμαρμπι – Έρεμπρο και Χάκεν – Μάλμε. Τέλος, στη Φινλανδία η Veikkausliiga παίζεται με τα ματς Ίντερ Τούρκου – Γιβάσκιλα, Κουόπιο – PS Kέμι και Ροβανιέμι – ΗΙFK.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα