28 Μαρτίου 2024 / 4:26 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:26 μμ

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με μπόνους Ευρωμπάσκετ!

από fimotro

Επιστροφή στην κανονικότητα έχουμε από αυτό το Σαββατοκύριακο με την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων μετά το break για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Στα bonus έχουμε και την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017 με την Ελλάδα να παίζει απέναντι στη Λιθουανία για μια θέση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Μάθε τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ας αρχίσουμε μπασκετικά. Μιας και παίζει η “επίσημη αγαπημένη”. Ευρωμπάσκετ 2017 με νοκ άουτ παιχνίδια. Όλα θα γίνουν στο “Σινάν Ερντέμ”. Η Ελλάδα παίζει το βράδυ (21:30) απέναντι στη Λιθουανία. Ισχυρή αλλά όχι ανίκητη η αντίπαλος της εθνικής μας. Πιο πολύ μας φοβίζει το κακό μας πρόσωπο, παρά η δυναμική του αντιπάλου. Τέσσερα ματς νωρίτερα. Από τις 12:30 αρχίζει η μπασκετική ροή με το Σλοβενία – Ουκρανία.

Ας συνεχίσουμε ποδοσφαιρικά. Και ντόπια. Στην Ελληνική Superleague τρεις αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στα “Πηγάδια” με την Ξάνθη (20:30) λίγες μέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του στο Τσάμπιονς Λιγκ (Τρίτη στο Φάληρο με την Σπόρτινγκ. Στα άλλα ματς, ο Αστέρας υποδέχεται τη Λαμία και ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΣ.

Μεταφερόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ όπου το ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από την ντερμπάρα της Σίτι με τη Λίβερπουλ νωρίς το μεσημέρι (14:30). Ωραία ματς έχει γενικά εκείνη τη μέρα στο προγραμμα (Λέστερ – Γιουνάιτεντ, Εβερτον – Τότεναμ) οπότε το Νησί θα είναι και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Για την Πριμέρα Ντιβιζιόν (ή Λα Λίγκα όπως είναι το ορθό του ονόματος της πλέον) έχουμε τέσσερα ματς. Τοπικό ντέρμπι στην Καταλονία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ (21:45). Διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και μάλιστα μεγάλη, αλλά είναι το Derby Barceloni. Το απόγευμα (17:30) η Βαλένθια παίζει με την Ατλέτικο στο πιο ενδιαφέρον από πλευράς ανταγωνισμού, ματς της ημέρας, ενώ νωρίτερα (14:00) παίζει η Ρεάλ με τη Λεβάντε.

Στη Γερμανία που έχουμε επίσης πλήρη αγωνιστική δράση, ξεχωρίζει φυσικά το ματς της Χοφενχάιμ με την Μπάγερν Μονάχου (19:30). Ή αλλιώς η τωρινή ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν με την επόμενη ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθότι ο Γερμανικός τύπος έχει “λυσάξει” πως μετά το πέρας της σεζόν, ο 29χρονος τεχνικός της ομάδας θα πάει στην Μπάγερν αντί του Αντσελότι.

Στη Γαλλία, ξεχωρίζει το ντέρμπι του Νότου μεταξύ της Νις και της Μονακό. Χαμός και πάλι στη Γαλλική Ριβιέρα, αφού οι δυο ομάδες που έμειναν στη μεγάλη κατηγορία (η Μπαστιά μας χαιρέτισε) παίζουν μεταξύ τους. Συνολικά πέντε ματσάκια για τη Λιγκ 1 έχουμε εκείνη τη μέρα.

Στην Ιταλία έχουμε μόλις δυο ματσάκια, αλλά άκρως ενδιαφέροντα. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Κίεβο και η Ρόμα πάει στη Γένοβα να παίξει με τη Σαμπντόρια. Εκεί που μετράει μόλις μια νίκη τα τελευταία 10 χρόνια (πριν από 5 χρόνια). Θα τα καταφέρει καλύτερα φέτος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα