29 Μαρτίου 2024 / 9:35 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:35 πμ

Επιμένει στη διαφωνία του με τον Βούτση ο Πάνος Καμμένος

από fimotro

Δεν κάνει πίσω στη διαφορετική θέση που έχει εκφράσει σε σχέση με τον πρόεδρο της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απαντώντας ευθέως στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής ξεκαθάρισε ότι «δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας αλλά η Ελλάδα έχει Σύνταγμα που προβλέπει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος».

Εξηγώντας την έντονη αντίδρασή του είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ότι «τέτοιου είδους δηλώσεις αφορούν τον καθένα και τα πιστεύω του, όταν, όμως, γίνονται από τον Πρόεδρο της Βουλής έχουν ανάγκη μια απάντησης από εμάς τους ΑΝΕΛ που μετέχουμε στην κυβέρνηση».

Στην ερώτηση αν τέτοιου είδους δηλώσεις ή άλλα θέματα όπως οι παρελάσεις μπορούν να προκαλέσουν ρήξη στην κυβέρνηση ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μην μαζεύονται πολλά ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό».

Ειδικά, δε, για τις παρελάσεις έδωσε και εκεί μια έμμεση απάντηση στο Νίκο Βούτση που είπε την Τετάρτη ότι «δεν είναι και ό,τι καλύτερο», λέγοντας ότι «όταν συγκροτήθηκε αυτή η κυβέρνηση γράφαν τα πρωτοσέλιδα ότι θα καταργηθούν οι παρελάσεις αλλά οι παρελάσεις έχουν ενισχυθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα