18 Απριλίου 2024 / 10:01 μμ
18 Απριλίου 2024 / 10:01 μμ

Επενδύσεις στο βιοαέριο ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς (βίντεο)

από fimotro

Επιχειρηματικά σχέδια στην ενέργεια και συγκεκριμένα στο βιοαέριο έχει ο γνωστός καλλιτέχνης και όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, για τον σκοπό αυτό βρέθηκε πρόσφατα στην Καρδίτσα. Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην περιοχή και μίλησε σε εκδήλωση που παραβρέθηκαν αγρότες. Σε αυτή, οι συνεργάτες του καλλιτέχνη ανέλυσαν τον σχεδιασμό της εταιρείας. Οπως αναφέρθηκε, η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντά σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία “Ερρίκος”. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η μονάδα θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας. Να σημειωθεί επίσης πως στη συγκέντρωση, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα