24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Επίσημο: Ο Σέρχι στην ΤΣΣΚΑ!

από fimotro

Ο πρώην πόιντ γκαρντ της Ρεάλ, μετά από μία σεζόν στο ΝΒΑ με τους Σίξερς επιστρέφει στην Ευρωλίγκα για χάρη της ΤΣΣΚΑ, η οποία έτσι καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε με την αποχώρησή του για τους Κλίπερς ο Μίλος Τεόντοσιτς!

Οι Μοσχοβίτες κατάφεραν κι έπεισαν τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να επανέλθει στην Ευρώπη, αντί να παραμείνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και πλέον συνθέτουν νέο “πυρηνικό” δίδυμο στην περιφέρεια, δίπλα στο Νάντο Ντε Κολό!

Μιλώντας για τη νέα σελίδα της καριέρας του, ο χαρισματικός γκαρντ τόνισε πως “είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για αυτό το νέο στάδιο στη ζωή μου. Το να παίζω σε μια σημαντική ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη πρόκληση. Μια πρόκληση τόσο σημαντική στην καριέρα μου που θα την πάρω με μεγάλη προθυμία. Θα πάω στη Μόσχα και θα τα δώσω όλα για να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους για τους οποίους παίζουμε. Θα είναι μια σπουδαία προσωπική εμπειρία να ζήσω στη Μόσχα με την οικογένειά μου και να γνωρίσω την κουλτούρα της”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης καλωσόρισε το νέο… σταρ στην ομάδα του: “Δεν είναι μυστικό ότι μετά την αποχώρηση του Τεόντοσιτς στις ΗΠΑ, όλοι μας δουλέψαμε σκληρά και ψάξαμε εξονυχιστικά στην αγορά για να βρούμε άλλον πόιντ γκαρντ για να ενισχυθούμε. Είναι σημαντικό ότι όταν μιλήσαμε με τον Σέρχιο τηλεφωνικά μου εξέφρασε την μεγάλη επιθυμία του να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ. Συζητήσαμε πολλές λεπτομέρειες και τους περισσότερους εκ των παικτών μας τους ξέρει καλά. Το στιλ του Σέρχιο είναι χτισμένο να αναγνωρίζει τις καταστάσεις. είναι ικανός να βρει τα καλά σουτ γι’ αυτόν αλλά και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του και να τους κάνει καλύτερους. Είχε δύο θητείες στο ΝΒΑ, ήταν πρωταθλητής Ευρωλίγκας και MVP, έχει παίξει σπουδαία για την εθνική του και ώριμος αρκετά ώστε να καταλάβει το παιχνίδι σε κάθε διοργάνωση που παίζουμε. Είναι ένας αποδεδειγμένος νικητής, έμπειρος παίκτης όμως με διαβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος να δουλέψεις σκληρά και να βελτιωθεί. Ο Σέρχιο και η οικογένειά του ζύγισε την απόφασή του πολύ προσεκτικά και την πήρε με ευθύνη. Χρειαζόμαστε τον Ροντρίγκεθ να έχει φωνή στο παρκέ με το παιχνίδι και την ηγεσία του και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα