29 Μαρτίου 2024 / 4:36 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:36 μμ

Επίθεση του Χρυσόγονου στον Παπαδημούλη

από fimotro

Να κλείσει το συντομότερο δυνατό η αξιολόγηση, ζήτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος επεσήμανε πως στην αντίθετη περίπτωση όχι μόνο θα πληγεί η οικονομία, αλλά θα αλλάξουν επί τα χείρω οι συσχετισμοί στην Ευρώπη. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσόγονος είπε πως «πρέπει να βρεθεί λύση, ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, το καλοκαίρι έχουμε υποχρεώσεις του ελληνικού δημοσίου που δεν είναι δυνατόν να καταβληθούν εξ ιδίων μέσων». «Ευκταίο να κλείσει εντός του Φεβρουαρίου η αξιολόγηση δεν μας ωφελεί η περαιτέρω καθυστέρηση και να αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων σε βάρος μας» σημείωσε.

Όσον αφορά το ΔΝΤ, το αποκάλεσε κακό δανειστή με προβλέψεις που διαψεύδονται διαρκώς. «Το πόρισμα για τα εργασιακά πρέπει να γίνει σεβαστό, αλλιώς γιατί έγινε;» διερωτήθηκε ο Χρυσόγονος.

Ο ευρωβουλευτής άφησε αιχμές και για τον επίσης ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος του άσκησε κριτική για τις δηλώσεις του ότι έχει να δει τον πρωθυπουργό δύο χρόνια, αναφέροντας ότι «δεν έχω δώσει σε κανέναν να μιλάει εξ ονόματός μου στα ΜΜΕ δεν δήλωσα μετανιωμένος… Ρωτήθηκα επί πραγματικών γεγονότων και απάντησα επί πραγματικών γεγονότων». Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης ξεκαθάρισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα