25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ με καταγγελίες ότι έχει «κρυφό πρόγραμμα» για τους δημοσίους υπαλλήλους

από fimotro

«Μέρα με τη μέρα, το κρυφό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται. Απολύσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεόδωρου Καράογλου σχετικά με την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ σε ομιλία του στο Ωραιόκαστρο «φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίσει ως “ταμπού” τη μονιμότητα στο Δημόσιο, εκφράζοντας τους μύχιους πόθους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για νέες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων». «Εγώ είμαι ένας από τους ανθρώπους, που έχουν την άποψη, ότι είναι ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να εξεταστεί και -κατά την άποψή μου- θα πρέπει να αλλάξει.
Κάποτε τέτοια θέματα ταμπού πρέπει να τα ξεπεράσουμε», είναι η σχετική δήλωση του κ. Καράογλου στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του για την αναθεώρηση του Συντάγματος, όπως την παραθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κατόπιν αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η Νέα Δημοκρατία, πιστή στον πιο σκληρό νεοφιλελευθερισμό, υπόσχεται τα πάντα στους λίγους και ισχυρούς, εξαθλίωση και φτώχεια για την κοινωνική πλειοψηφία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα