28 Μαρτίου 2024 / 10:02 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:02 μμ

Επέστρεψε στη Σοθιεδάδ ο Ντε λα Μπέγια

από fimotro

Οριστική είναι η επιστροφή του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια στην Ρεάλ Σοθιεδάδ, με τον Ισπανό αμυντικό, που δεν υπολογιζόταν από τους “ερυθρόλευκους”, να αγωνίζεται ξανά στην Primera Division από τη νέα σεζόν.

Εδώ και καιρό ο Ντε λα Μπέγια ήταν εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο είχε φανεί και από τη μη δήλωση του στην λίστα της UEFA αλλά και την απόκτηση του Μίλιτς από τη Φιορεντίνα.

Ο Ισπανός αμυντικός ήταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα για να επιστρέψει στην Ισπανία και τη Σοθιεδάδ και η εξέλιξη αυτή είναι πλέον και επίσημη, καθώς ήδη ανακοινώθηκε από τους Βάσκους.

Ο Ντε λα Μπέγια την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη ενώ πέτυχε και δυο γκολ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Σοθιεδάδ είναι η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν έρθει στους “ερυθρόλευκους” ο 32χρονος άσος, σε μια συμφωνία που αρχικά προέβλεπε διετή δανεισμό του παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα