29 Μαρτίου 2024 / 4:06 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:06 μμ

Εξώδικο της Βeat στο Λυμπερόπουλο των Ταξί

από fimotro

Εξώδικο προς τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και Πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιο Λυμπερόπουλο απέστειλε σήμερα η ΒΕΑΤ, απαιτώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία.

Ο κ. Λυμπερόπουλος, με σειρά δηλώσεών του στον Τύπο και συστηματική αρθρογραφία  έχει προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς που πλήττουν βάναυσα το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη της BEAT έναντι των πελατών, των συναλλασσομένων, των εργαζομένων και εν γένει του καταναλωτικού κοινού. Προκαλούν κατ’ αυτόν τον τρόπο περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη, τονίζουν πηγές από την εταιρεία.

Οι ανυπόστατες αυτές αναφορές, με ταυτόχρονη χρήση απαράδεκτου λεξιλογίου και εξαπόλυση χαρακτηρισμών και υπαινιγμών, αν και αστειότητες ως προς την ουσία τους, υπερέβησαν κάθε όριο ανοχής, καθώς επηρεάζουν την επαγγελματική υπόσταση και τη λειτουργία της εταιρείας.

Η ΒΕΑΤ διαμαρτύρεται για την κακόβουλη, παράνομη και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Λυμπερόπουλου και του ζητεί να ανασκευάσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Εφόσον αυτό δε συμβεί, η εταιρία θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, υπογραμμίζουν πηγές από την εταιρεία.

Η αλήθεια, όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί, αλλά σκοπίμως ή υπόπτως κάποιοι επιμένουν  να αγνοούν, είναι ότι η εταιρεία BEAT έχει νόμιμα συσταθεί το έτος 2011, δεν εδρεύει σε κανένα φορολογικό παράδεισο και δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε offshore εταιρεία, εδρεύουσα σε οποιονδήποτε φορολογικό παράδεισο ανά τον κόσμο, ούτε ως μέτοχος ούτε με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα. Η εταιρεία BEAT έχει ελληνικό ΑΦΜ, έχει κλείσει έξι φορολογικές χρήσεις από τη σύστασή της μέχρι το 2016 και συμμορφώνεται πλήρως στη φορολογική νομοθεσία. Απασχολεί σήμερα προσωπικό 106 ατόμων στην Αθήνα, με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης αορίστου χρόνου, με υψηλές αποδοχές, δεδομένου ότι πρόκειται κατά κύριο λόγο για εργαζόμενους με υψηλό μορφωτικό επίπεδο.

Οπως αναφέρουν πηγές από την Beat, η εταιρεία προσφέρει, επιπλέον, ιδιωτική υγειονομική κάλυψη, σίτιση και άλλες παροχές, δηλαδή προσφέρει άριστο περιβάλλον εργασίας και ανταγωνιστικές αποδοχές, με σεβασμό στον εργαζόμενο. Η ΒΕΑΤ συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες αυτοκινητιστές Επιβατηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσεως, με απαραίτητη προϋπόθεση την κατοχή επαγγελματικής άδειας, τους οποίους δεν δεσμεύει με όρους αποκλειστικής συνεργασίας. Τέλος, ας διευκρινιστεί ότι η εταιρία ΒΕΑΤ ουδεμία σχέση έχει με την εταιρία UBER, παρά τις προσπάθειες του κ. Λυμπερόπουλου να συνδέσει τις δύο εταιρείες

Πέραν του εξωδίκου προς τον κ. Λυμπερόπουλο, η ΒΕΑΤ, αντίστοιχα ενημέρωσε τα Μέσα Ενημέρωσης που φιλοξένησαν τις σχετικές αναφορές προκειμένου να είναι σε γνώση τους η αλήθεια και να διασφαλιστεί η έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών/τηλεθεατών τους.

Οπως τονίζει ο CEO της Beat, Νίκος Δρανδάκης: “Στη ΒEAT, για ένα μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε την καθημερινότητα μας στο αύριο που χτίζουμε, και όχι στο χθες το οποίο μας προκαλούσε καθημερινά, με ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις.

Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι φτάσαμε στο σημείο που, η ανοχή μας μπορεί να εκλαμβανόταν ως αδυναμία. Και πήραμε την απόφαση να δράσουμε. Η Beat ήταν πάντα υπόδειγμα – όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας, αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας.

Για το λόγο αυτό, δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Είναι κάτι που μας ζήτησαν έντονα οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και η αγορά μας. Ευτυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που λειτουργεί με βάση κανόνες, και κάτω από ένα κράτος Δικαίου. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους.

Παράλληλα, θα προστατεύσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον για να μείνει αφοσιωμένο στην παραγωγή ακόμα περισσότερης καινοτομίας, τεχνολογίας, και δημιουργίας θέσεων εργασίας στην χώρα μας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα