19 Απριλίου 2024 / 11:16 μμ
19 Απριλίου 2024 / 11:16 μμ

Εξελίξεις εντός της ημέρας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς;

από fimotro

Εξελίξεις για τους δύο στρατιωτικούς αναμένονται εντός της ημέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ από την Αδριανούπολη, στον απόηχο της Συνόδου της Βάρνας, όπου οι Ευρωπαίοι, με προεξάρχοντα τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ζήτησαν από τον Ταγίπ Ερντογάν την απελευθέρωσή τους πριν από το Πάσχα.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, θα επισκέπτονταν την Παρασκευή τον εισαγγελέα, για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά την προφυλάκιση των δύο νέων, δηλαδή αν θα παραμείνουν ή όχι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Ωστόσο πληροφορίες από δύο διαφορετικές πηγές που προέρχονται από την Αδριανούπολη δηλώνουν ότι η επίσκεψη αυτή πιθανόν να γίνει σήμερα Τρίτη, εντός των επομένων ωρών, κάτι που καταδεικνύει μια επίσπευση της διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι αυτό δεν συνιστά αποφυλάκιση των στρατιωτικών, αλλά αν οι πληροφορίες ευσταθούν, θα πρόκειται για ένα θετικό βήμα.

Αναφερόμενος στο μεταξύ στις δηλώσεις του περί ομηρίας των δύο ελλήνων στρατιωτικών, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «δυστυχώς δικαιώθηκα, όπως φάνηκε και στη Σύνοδο της Βάρνας». «Είναι 26 μέρες στη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης χωρίς κατηγορητήριο» είπε. «Οι έλληνες στρατιωτικοί είναι και ευρωπαίοι και νατοϊκοί στρατιωτικοί» σημείωσε με νόημα ο κ. Καμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα