25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Εξεζητημένο στιλ και φιλιά στο στόμα -Μελάνια, Μπριζίτ και Τζουλιάνα ξεχώρισαν στους G20

από fimotro

Το «μενού» του στιλ δεν είχε άλλο χρώμα από το λευκό και το μαύρο, το οποίο διάλεξαν οι πιο στιλάτες γυναίκες της βραδιάς, η Μπριζίτ Μακρόν, Μελάνια Τραμπ,και η Τζουλιάνα Αουάντα.

Οι τρεις κυρίες ήταν υπέρλαμπρες μέσα στις σικάτες δημιουργίες τους, αφήνοντας έτσι για λίγο στην αφάνεια τους άντρες τους και ηγέτες της Γαλλίας, ΗΠΑ και Αργεντινής, αντίστοιχα.

Αρχικά η Μελάνια, φορώντας ένα λευκό φόρεμα όλο κρόσσια και λευκές γόβες κέντρισε τα βλέμματα, κυρίως όταν ήταν εν κινήσει με τα κρόσσια να δίνουν άλλον αέρα στην εμφάνισή της.

Από την άλλη, η Μπριζίτ με ένα total black σύνολο με λευκές λεπτομέρειες, κατάφερε να μην περάσει απαρατήρητη με το σετ κοσμημάτων της που έδενε τέλεια με το λουκ της, αλλά και με τον σικ γαλλικό σινιόν της.

Βέβαια, η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η τρίτη σύζυγος του Προέδρου της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, η οποία ξεχώρισε με ένα μαύρο φόρεμα έως το γόνατο, το οποίο «απογείωσε» ένα διάφανο δίχτυ με διακριτικά στρας από πάνω. Βέβαια, αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν το φιλί στο στόμα που έδωσε στον άντρα της, στο κόκκινο χαλί πριν περάσουν στο γεύμα των G20.

Οι ηγέτες των 20 χωρών παρευρέθηκαν με τις γυναίκες του στο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν τους, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν μία συναυλία με έργα του Μπετόβεν στο συναυλιακό κέντρο Έλμπφιλαρμονί, στην όχθη του ποταμού Έλβα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα