24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε σούπερ μάρκετ και πρακτορεία ΟΠΑΠ

από fimotro

Εγκληματική ομάδα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ και ταχυδρομικά καταστήματα εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Μενίδι δύο άτομα ηλικίας 30 και 33 χρόνων ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.
Οι δράστες εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, να ψάχνουν σε χωράφι, στο οποίο την προηγούμενη μέρα άγνωστοι δράστες έπειτα από καταδίωξη αστυνομικών είχαν πετάξει διάφορα κλοπιμαία προερχόμενα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες ήταν οι δράστες της προαναφερόμενης ληστείας, κατά την οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κουπόνια τροφίμων, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου.
Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, οι δράστες, το τελευταίο δίμηνο μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κινούμενοι με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου, διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρακτορεία τυχερών παιγνίων και Ταχυδρομικά καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έντεκα περιπτώσεις ληστειών, που έγιναν στις περιοχές των Αχαρνών, της Νέας Φιλαδέλφειας, της Μεταμόρφωσης, των Θρακομακεδόνων, της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.
Οι δράστες είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση, κατά περίπτωση, του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών καθώς και για ληστείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα